Az új generációs EMS elektrostimuláción alapuló tréninggel erősebb és intenzívebb izomösszehúzódást érhetünk el, mint a hagyományos fitnessedzések alatt, hiszen nemcsak az akaratlagosan megmozdított izmok edződnek. A tréningek újdonsága a testedzések időtartamának lecsökkenésében és az elektrostimuláció hatására elvégzett izommunka hatékonyságában mutatkozik meg. A SpeedFitness tréning időtartama 20 perc, ami jelentős csökkenést mutat egy-egy hagyományos edzésforma időintervallumához képest. A 20 perces tréningek egyéni edzésprogram keretében, saját személyi edző irányításával történnek. A személyi edzések lényege, hogy a vendéget egy felkészült EMS edző irányítja végig az edzésprogram minden percében. A SpeedFitness tehát olyan elektromos izomstimulációs módszer, amely során edzeni kell, csak épp sokkal kevesebb ideig és sokkal hatékonyabban. Az edzésprogram egyénre szabott, egy adott célnak megfelelően kialakított edzésterv szerint kerül összeállításra.

Alapvetően kétfajta edzésünk van és mindkettő hozzásegít a fogyáshoz, csak más-más úton.

A SpeedFitness erőnléti tréningek során a testsúly és a testzsír hatékony és tartós csökkentése az edzésekkel felépített zsírmentes izomtömeggel valósulhat meg. A magas anyagcsere-aktivitás az EMS-tréning közben és még órákkal utána is fennmarad, az alapanyagcsere az izomtömeg növekedése miatt tartósan megnő. Az ezzel párhuzamosan zajló egészséges táplálkozással a testsúly ésszerűen és tartósan csökkenthető.

A másik edzésfajtánk az un. „cellulit edzés”, ami a nyirokkeringést, az emésztést és a zsíranyagcserét gyorsítja. Dinamikus, aerob gyakorlatok végzésével kiegészítve rendkívül hatásos a fogyási folyamatok beindításában. A két edzést kombinálva már egy hónap után látványos eredmények érhetők el.

Érvek a Miha Bodytec SPEEDFITNESS mellett:

 • Hatékony izomépítés: a testre simuló elektródáknak köszönhetően pont a megfelelő helyen éri az izomzatot a stimuláció, és olyan erősségben, ami az egyéni céloknak felel meg

 • Ín- és ízület kímélés: az elektrostimuláció csak az izmokra hat, így a konvencionális ellenállásos tréningnél ismert ízületterhelés nem jelentkezik

 • Zsírégetés, zsírszövet-csökkenés: az optimális zsír-izom arány kialakulásával testünk jóval több kalóriát éget el még álmunkban is

 • Kötőszövetek vérellátottságának javulása, cellulit tüneteinek és okainak csökkenése, vér- és nyirokkeringés fokozása

 • Jobb közérzet kialakulása: stresszhormon-szint csökkenése és boldogsághormon-szint növekedése

 • Deréktáji fájdalmak kezelése: a gerincoszlop tartásához szükséges, mélyen fekvő tartóizmok megerősítése

 • Vizelettartásért is felelős gátizomzat megerősödése, szülés utáni rehabilitáció

 • Sportolóknak teljesítményfokozás: robbanékonyság, dinamika, gyorsaság növelése

 • Extrém rövid ideig tartó edzés: a teljes testizomzatot egyszerre edzi, így nem kell hosszú órákat tölteni a konditeremben, míg minden testrészünkön a megfelelő terhelést és intenzitást elérjük, így az időhiányban szenvedőknek is ideális sport. Egy 15-20 perces tréning 1,5-2 órás edzésnek felel meg

 • Felszíni- és mélyizomzat stimulálása

 • Biztonságos működés: számos klinikai vizsgálat bizonyítja a Speedfitness szenzációs eredményeit és biztonságos működését

Az EMS izomstimuláció technológiáján alapuló SpeedFitness edzés hatékonyan erősíti meg a gátizmokat, így szülés után már 3 hónappal meg lehet kezdeni a regenerációt.

Határozott NEM! A SpeedFitness edzés teljesen fájdalommentes. A tréning során a súlyzós edzésekhez hasonló izomfeszülést, izommunkát éreznek a vendégek. A speciális, nagy felületű elektródák tökéletesen, stabilan, elcsúszás nélkül illeszkednek a testre és ezáltal teljesen egyenletesen vezetik az impulzusokat – a legprofesszionálisabb miha bodytec EMS-technológiának köszönhetően semmiféle, elektromos áramból fakadó kellemetlen érzés nem tapasztalható. Nincsenek erős ütéseket közvetítő, csípő pontok.

A tréning előtt az edzeni vágyók nagyobb izomcsoportjaira egy-egy elektródát erősítünk. Ezek segítenek a nagyobb és intenzívebb izom összehúzódás elérésében. Az edzés mindössze 20 percig tart. Ezalatt 4 másodperc hosszúságú elektromos stimuláció éri az izomzatot, melyet ugyanilyen hosszúságú pihenő periódus követ. A stimulációs periódus idején különböző, változatos és személyre szabott gyakorlatokat kell végezni, így növelve az edzés hatékonyságát. Az EMS gépen minden egyes elektródát külön-külön szabályozhatunk. Ezáltal minden egyes izomcsoportra beállítható a megfelelő terhelés, ami lehetővé teszi az izomcsoportok célzott stimulálását. Az edzés kezdetén mindenki beállít egy alapterhelést, melyet a továbbiakban a gyakorlatoknak megfelelően a Speedfitness edző fog változtatni. A terhelés nagysága egyénenként változó.

A Sziluett Alakformáló Stúdió minden olyan eszközt biztosít a vendégek számára, melyek magához az edzéshez és az edzés kellemes körülményeinek biztosításához szükségesek. Ide tartoznak a speciális Speedfitness edzőruhák, a törölközők és tisztálkodó szerek, valamint a nélkülözhetetlen ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmazó izotóniás ital, majd az edzés utáni fehérje shake. Az edzés természetesen végezhető saját fitnessruhában is, de ebben az esetben az alábbi követelményekre figyelemmel kell lennünk:

 • 100% (min. 95%) pamut alapanyag
 • testhez simuló fazon
 • a felsőrész ujja könyökig érő
 • a nadrág térdig érő vagy térd felett érő
 • a tréninghez edzőcipő használata nem szükséges, zokni is elég

Ha eredmény kell, hívd segítségül a leginnovatívabb Speedfitness gépet! Orvostechnikai eszköz, magas innovatív német minőség.

Kész vagy
átváltoztatni a tested?

Érdekel, kipróbálom!